Lyngdal Jakt og Fiskesenter AS

Agnefestveien 1 4580 Lyngdal
post@jaktbutikken.no
38 34 65 40

Om oss

Lyngdal Jakt og Fiskesenter AS holder til i hjertet av Lyngdal Sentrum. De er Vest-Agders ledende faghandel innen våpen, jaktutstyr og sportsfiskeutstyr. 

Både jegere- og sportsfiskere finner et stort sortiment av varer innen alle segmenter, og de finner et lidenskapelig personale som brenner for faget. Enten du er skytter, småvilt- eller storviltjeger har vårt personale bred og allsidig erfaring innen de fleste felt. Vi har testet det aller meste av vårt brede og dype sortiment. Kvalitet, kunnskap og service er vårt hovedfokus. 

Espen
Espen er innehaver og daglig leder av Lyngdal Jakt og Fiskesenter AS. Han er selv en lidenskapelig jeger både i inn- og utland. Han har mange spennende jaktturer bak seg, og noen av troféene kan du beskue i butikken.

Offisiell Browning Master Dealer
Som Master Dealer deltar butikken dessuten på årlige møter hos Browning hvor det gis både faglig påfyll og produktopplæring, slik at du som kunde alltid er sikret den beste mulige veiledning ved kjøp av Browningvåpen. Hos oss kan du også få kjøpt fiskekort om det frister med en fisketur i elva.

Åpningstider

  • Mandag-fredag 10-17
  • Lørdag 10-14
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing